Eddy en Flash - PTSS ChallengeDe meesten van jullie weten waarschijnlijk dat ik een achtergrond heb als officier bij defensie. Ik ben door een van mijn voormalig collega’s: Angelo van den Biggelaar uitgedaagd om mee te doen aan de PTSS Challenge. Middels deze Challenge wordt aandacht gevraagd voor veteranen met PTSS en voor het feit dat in de VS dagelijks 22 veteranen met PTSS zich van het leven beroven. De uitdaging is om 22 dagen lang 22 pushups te maken en hiervan video’s te plaatsen op Facebook.

Vanuit mijn huidige werk als Coach werk ik onder andere met de methode “Paard als Spiegel” en mag ik regelmatig ervaren wat een coach-sessie met paard aan inzichten kan opleveren en op een positieve manier kan bijdragen aan de toekomst van de coachee.

Graag lever ik dan ook op mijn manier een bijdrage aan deze PTSS Challenge door 22 coach-sessies met paard als co-coach gratis aan te bieden aan personen met PTSS op mijn lokatie in Dongen (bij Tilburg). Ik wil dit wat breder trekken dan alleen veteranen van defensie, maar ook open stellen voor andere personen met PTSS (Brandweer, Politie, Ambulance personeel, etc.)

Ken jij mensen met PTSS of heb je zelf PTSS en zou je een coach-sessie met het paard en mij willen doen, meld je dan via: eddy.dekkers@startkracht.pro.

StartKracht is partner van HorSense.

 

PTSS Challenge – 22 gratis coach sessies
Getagd op: